Marţi, 24 august, începe noul sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Înainte de acest moment, vedeta Kanal D a realizat un pictorial de senzaţie, într-un stil vestimentar foarte diferit de cel cu care este obişnuit publicul emisiunii.

Denise Rifai a trecut la “all white”

Frumoasa prezentatoare a obișnuit publicul cu stilul său clasic care a făcut-o remarcată. Pentru acest pictorial, Denise Rifai a abordat un stil cu totul diferit de cel cu care ne-a obișnuit, ba chiar, este în antiteză cu ceea ce a afișat până acum pe micul ecran, notează kanald.ro.

Realizatoarea TV a apelat la ținute “all white” care i-au pus în evidență silueta și formele voluptoase pe care le-a ținut ascunse sub ținutele clasice de culoare închisă, pe care le purta ediție de ediție în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D.

Sursă foto: Captură Kanal D
Sursă foto: Captură Kanal D
Sursă foto: Captură Kanal D

“Eu nu sunt o tipă plină de mine în chestia asta”

După ce a realizat sesiunea de fotografii, Denise Rifai a vorbit şi despre gândurile cu care începe acest nou sezon la “40 de întrebări”.

“Vreau tare mult ca în acest an să așezăm tot ce am câștigat și să le aduc tuturor celor de acasă cealaltă jumătate a invitaților ce au rămas netrecuți pe la 40.

Eu nu sunt o tipă plină de mine în chestia asta, adică îmi doresc tare mult să reușesc și să ne bucurăm la anul la fel cum ne bucurăm acum, să fie Dumnezeu cu mine, cu noi, și să facem audiențe mari în continuare, din toată inima mea îmi doresc să fim numărul 1”, a declarat Denise Rifai.

 

Cine este primul invitat din noul sezon la “40 de întrebări”?

Primul invitat al lui Denise Rifai este celebra Andreea Marin. Ea va răspunde tirului de 40 de întrebări adresate de Denise Rifai marţi, 24 august, începând cu ora 22:30, la Kanal D.

Iată câteva dintre întrebările la care Andreea Marin va fi nevoită să răspundă, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”:

“Care a fost primul salariu de la <Surprize, surprize>?”,

“Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”,

“De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”,

“Ați adoptat copii pentru imagine?”,

“Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”,

“Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”,

“Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”,

“Sunteți falsă?”