Marele secret al lui Denise Rifai! Ce o face fericită pe vedetă? Nimeni nu credea asta

Denise Rifai a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre viața ei și ce o face fericită. În acest context, prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a explicat că este foarte mulțumită însă dorește să se mărite și să aibă trei copii.

„Toată viața mea mi-am dorit ca vocea mea să meargă, să se audă și să rezolve. Eu nu știu dacă aș fi făcut față unui eșec. Nu mă așteptam să fie atât de iubită emisiunea”, a declarat Denise Rifai, înainte de a fi întrebată dacă este un om fericit.

Mai sunt niște elemente ce trebuie să fie așezate

În urma întrebării respective, prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a explicat că mai sunt niște elemente ce trebuie să fie așezate în viața ei și nu s-ar fi gândit niciodată că până în momentul de față nu ar avea „măcar patru copii”.

„Mai am niște elemente ce trebuie să șe așeze în viața mea. Viața trăită e diferită de cea imaginară. Nu m-aș fi gândit vreodată că până acum nu aș fi avut măcar patru copii, trei băieți și o fată sau o casă sau un bărbat și mulți copii. N-a fost să fie”, a dezvăluit Denise Rifai, în podcastul lui Damian Drăghici.

Amintim că Denise Rifai poate fi văzută la Kanald D, unde are emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” în fiecare zi de marți. De asemenea, trebuie menționat că prezentatoarea înregistrează audiențe din ce în ce mai bune, ce se pot ridica la nivelul celor de la PRO TV și Antena 1.