Dan Negru nu s-a mai abţinut! Secretul neştiut al vedetei de la Antena 1. Nimeni nu se aştepta

Dan Negru a postat un mesaj în spațiul online în care le spune fanilor că roșiile sunt hobby-ul lui. Fiind priceput în acest domeniu, omul de televiziune le dă câteva sfaturi internauților care îl urmăresc și le spune cum ar trebui udate, de fapt, acestea.

”Mă pricep la roșii sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță , direct la rădăcină, ocolind frunzișul.”, spune Dan Negru.

Vedeta de la Antena 1 a precizt că nu le vinde, dar că atunci când se va lăsa de televiziune se va apuca de roșii.

”Nu le vând dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii…”, a continuat omul de televiziune.

România a pierdut mii de soiuri de legume

Dan Negru a vorbit și despre realitatea cruntă din România, subliniind că țara noastră a pierdut foarte multe soiuri de legume în ultimii 20 de ani.

”2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani.
„Inimă de bou”, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România.”, mai notează acesta.

Ce roșii trebuie să evite oamenii

Fiind pasionat și priceput în acest domeniu, Dan Negru a decis să le dea câteva ponturi românilor care merg să cumpere roșii din piață. El spune că piețele sunt pline de șarlatani și de chimicale.

Potrivit lui Dan Negru oamenii ar trebui să evite roșiile alungite excesiv și să se ferească să cumpere de la tarabele care au foarte multe roșii expuse.

”Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale.
Am două ponturi :
• fugiți de roșiile alungite excesiv , țuguiul arată că e o roșie forțată, biostimulată.
•fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați de la ăia care au câteva roșii pe tarabă, ăia sunt producători adevărați.
Și când le luați , nu uitați că România a pierdut 2647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!”, a fost mesajul omului de televiziune.