Dan Negru a prezentat, și încă prezintă, emisiuni de top pe micile ecrane, câștigând de mult timp simpatia și respectul telespectatorilor. Însă, nu doar televiziunea îi aduce venituri considerabile acestuia, ci și alte pasiuni de care se ocupă.

Din contul de Youtube pe care îl are, prezentatorul TV a mărturisit faptul că a reușit să aibă câștiguri de peste 300 de dolari. De asemenea, acesta construiește un complex de vile în Timișoara. În imobiliare, acesta a intrat încă din anul 2009. Vara aceasta, Dan Negru supraveghează lucrările complexului.

Cât câștigă Dan Negru din online

„E trist că se câștigă mai bine din online decât din media locală, jurnaliștii plătiți de televiziunile și de radiourile locale au salarii mizere în România, dar acum un content bun în online îi poate ajuta. „Vorba lui Negru” e o emisiune radio care se aude la cele mai importante 50 de radiouri locale românești și încerc astfel să arăt că încă avem presă locală!”, a spus el.

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri. Tot în 2010 a lansat la editura Corint cartea „Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Sursa foto: Facebook