Ce salariu primește Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova? Suma este cu mult mai mică față de cele din Golf

Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova. După semanarea contractului s-a zvonit că antrenorul ar urma să primească un salariu de 500.000 de euro anual, informație despre care nici echipa de fotbal, nici tehnicianul nu au vorbit.

Informația a apărut în urma faptului că oamenii nu ar fi fost convinși de faptul că Mihai Rotarnu nu ar plăti nimănui un asemenea venit, notează digisport.ro.

Care este, de fapt, adevărul

Informația cu privire la salariul lui Laurenţiu Reghecampf este departe de adevăr. Contractul semant arată că acesta va primi 15.000 de euro pe lună, repectiv 180.000 de euro pe sezon. La finalul campionatului, în funcție de locul pe care se află Universitatea Craiova în clasament, Laurenţiu Reghecampf ar putea primi în jur de 35.000 de euro pentru punctele obținute. Dacă echipa s-ar clasa pe primele trei locuri, Laurenţiu Reghecampf ar putea primi între 200 și 400 de euro pentru fiecare punct.

Dacă va duce echipa în Champions League, atunci acesta ar urma să primească suma de 500.000 de euro. Dacă Universitatea Craiova ajunge în Europa League, atunci Laurenţiu Reghecampf ar putea primi un bonus de 300.000 de euro. În ceea ce privește Conference League, dacă Universitatea Craiova ajunge acolo, Laurenţiu Reghecampf ar primi 150.000 de euro.

În cazul în care vreuna dintre cele două părți se decide să rezilieze unilateral înțelegerea, cu un preaviz de 14 zile, atunci va trebui să achite suma de 300.000 de euro în termen de o lună, notează sursa anterior citată.

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Busca