„Această hotărâre (dezafilierea clubului n.red.), din punctul nostru de vedere, a avut consecințe deosebit de grave cu privire la drepturile federative deținute de societate, care afectează patrimoniul acesteia și implicit drepturile creditorilor săi.“ a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner Casa de Insolvență Transilvania (CITR), administratorul judiciar al Fotbal Club U Craiova SA.

CITR a fost numită în calitate de administrator judiciar al societăţii, prin decizia Tribunalului Braşov din data de 27 iulie 2011.

Data depunerii planului de reorganizare al societății depinde de evoluţia procedurii, care este una extrem de complexă şi prin prisma faptului ca a fost suspendată pe o durată de câtiva ani şi respectiv de soluţionarea eventualelor contestaţii la tabelul preliminar al creanţelor, potrivit reprezentanţilor CITR.

În 8 august, Fotbal Club U Craiova SA a depus la Tribunalul Dolj o cerere de suspendare provizorie a executării sentinţei de faliment, solicitare care a fost respinsă de instanţă pe 11 august, fără drept de apel.