Sarah Dumitrescu reacționează dur după ce în spațiul public au apărut mai multe informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi petrecut în grecia alături de o altă femeie.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan susține că soțul său s-a aflat în Grecia pentru a se ruga la mănăstire, alături de el fiind Luca, fiul tehnicianului din relația cu Mariana, prima soție a omului care acum antrenează Universitatea Craiova.

Astfel, fiica Anamariei Prodan susține că familia nu va accepta niciodată astfel de informații cu ” femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’”, în preajma antrenorului.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reacția fără precedent a lui Sarah Dumitrescu

Totodată, ea a amintit și de câteva vorbe pe care Laurențiu Reghecampf i le-ar fi zis la un momentdat.

„Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

În ceea ce privește escapada din Grecia, fiica Anamariei prodan susține că nu crede zvonurile, susținând ideea mamei sale potrivit căreia Reghe ar fi plecat în Grecia cu fratele său să se roage.

„Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, a mai spus ea.