Laurențiu Reghecampf pare decis să-i facă zile negre soției sale, Anamaria Prodan. După ce în presă au apărut din nou informații legate de o posibilă ruptură a celor doi, acum noul tehnician al U Craiova a luat o decizie radicală. Aflat în pregătirea primului său meci oficial de la venirea la U Craiova, Reghecamf a decis să îl scoată din echipă pe Alexandru Mateiu. Probabil că mutarea nu ar fi ridicat atâtea semne de întrebare dacă Mateiu nu ar fi singurul fotbalist impresariat de Anamaria Prodan din lot.

Informația a fost dezvăluită de jurnaliștii de la fanatik.ro, care au arătat că decizia pare ușor bizară. Asta, în condițiile în care Mateiu a fost titular în toate meciurile oltenilor din noul sezon, iar mijlocașul nu este accidentat.

Tehnicianul are primul său ca tehnician împotriva albanezilor de la Laci, în turul II preliminar al Conference League. Prima sa măsură a fost să-l trimită pe banca de rezerve pe Alexandru Mateiu, care este și singurul jucător din lotul oltenilor impresariat de Anamaria Prodan.

Schimbări importante operate de Laurențiu Reghecampf

Sursa citată a mai dezvăluit că noul tehnician a mai făcut anumite mișcări radicale în echipe. Astfel, fotbalistul Nicușor Bancu va juca în atac, deși el era obișnuit cu roluri defensive atât la echipa de club, cât și la echipa națională.

Măsura luată de Laurențiu Reghecampf de a-l scoate pe tușă pe Alexandru Mateiu ridică mari semne de întrebare. Tehnicianul face această mutare exact în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. În condițiile în care U Craiova joacă un meci decisiv pentru calificare, Laurențiu Reghecampf îl elimină din primul minut pe Alexandru Mateiu, unul dintre jucătorii de bază a oltenilor în ultimii ani.

De altfel, fără să aibă habar de ceea ce avea să urmeze, Alexandru Mateiu a vorbit despre meciul cu Laci. El a susținut că ar fi un dezastru pentru echipă să nu se califice mai departe.