Laurențiu Reghecampf își începe în forță mandatul la Universitatea Craiova. Antrenorul care a făcut la Steaua o echipă imbatabilă pe plan intern își dorește să repete performanța și la noua sa echipă.

Universitatea Craiova pregătește deja aducerea a doi jucători care să îl ajute pe Reghecampf să își îndeplinească obiectivul.

Laurențiu Reghecampf își începe în forță mandatul. Universitatea Craiova pregătește transferuri

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova, după ce gruparea din Bănie l-a demis pe grecul Marinos Ouzounidis.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani revine în Liga 1 după o pauză de mai bine de 4 ani și are ambiții mari la formația alb-albastră: obiectivul este titlul.

Prin urmare, a pregătit două lovituri pe piața transferurilor, încă de la începutul mandatului său de antrenor, scrie digisport.ro.

Posibil cuplu de dinamoviști în centrul echipei

Astfel, Paul Anton (30 de ani) este prima țintă a noului antrenor al Universității Craiova.

Mijlocașul și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, din cauza datoriilor pe care gruparea din Ștefan cel Mare le are către el.

Speța a ajuns pe ”masa” Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor la ședința din 21 iulie, când s-a dictat, însă, amânare cu o săptămână.

Sunt însă șanse importante ca Paul Anton să fie declarat jucător liber de contract, moment din care poate negocia cu orice echipă. Dacă mijlocașul va accepta oferta Universității Craiova, el va reface cuplul de la Dinamo, cu Dan Nistor.

Mijlocaș central de la echipa lui Hagi

Oltenii caută cu insistență un mijlocaș central de valoare, după „gaura” lăsată de Alex Cicâldău, transferat la Galatasaray săptămâna trecută, arată sursa citată.

Iar primul fotbalist important care ar putea sosi sub comanda lui Reghecampf la Universitatea Craiova ar fi Andrei Ciobanu (23 de ani), mijlocașul central de la Farul Constanța, care se află acum în Japonia, unde reprezintă naționala României la Jocurile Olimpice.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a recunoscut că îl apreciază pe Ciobanu, însă s-a ferit să ofere mai multe detalii, lăsând de înțeles că transferul s-ar putea realiza mai târziu, spre finalul perioadei de mercato.

„Nu doar la noi, dar și la nivel european se fac transferuri în ultima zi de mercato. Ciobanu este un jucător foarte interesant, acum rămâne de văzut dacă e o variantă sau nu”, a spus Mihai Rotaru, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook.