Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Laurențiu Reghecampf s-a arătat extrem de nervos. Acesta susține că tot ceea ce scrie presa despre el și familia sa sunt doar ”prostii”. El a mai transmis și un avertisment pentru care mai scriu astfel de articole, în special, cele legate de amante, sau afaceri.

Potrivit acestuia, publicațiile care vor scrie despre aceste lucruri vor suporta consecințele legii.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii”, a spus antrenorul.

”Este ultimul avertisment”

Totodată, el a subliniat faptul că alături de Anamaria Prodan a muncit o viață întreagă și nu poate lăsa ca niște informații din presă să îi distrugă demnitatea, imagine, dar și integritatea.

Laurențiu Reghecampf a mai adăugat că astfel de informații nu pot apărea în spațiul public și sunt o rușine la adresa familiei sale și a copiilor săi.

„Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață, iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă.

Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit, căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul ăsta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru SpyNews.ro.