Anamaria Prodan pare mai liniștită ca niciodată. Asta, în ciuda informațiilor vehiculate în presă că Laurenţiu Reghecampf ar avea o presupusă amantă și a declarațiilor contestate de impresară privind un posibil divorț între cei doi.

În timp ce jurnaliștii dezvăluie noi detalii picante din viața celor doi, Anamaria Prodan a făcut un gest neașteptat. În timp ce mulți s-ar fi așteptat ca impresara să fie extrem de afectată de ceea ce aude zilnic, Anamaria Prodan a demonstrat exact contrariul. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe aceasta mai linistită decât poate mulți români s-ar fi așteptat. Ea s-a folosit de vremea spectaculoasă din București și a ales să își petrează timpuol alături de prietenii săi. Ca totul să fie perfect, Prodanca a ales să ia masa la un restaurant luxos din Capitală.

(Sursa foto: Spynews)

Cum a suprins pe toată lumea Anamaria Prodan

Pentru a închide, probabil, gurile rele, Anamaria Prodan a ales o ținută menită să-i pună în evidență ținuta de invidiat. Astfel, ea s-a îmbrăcat cu un top scurt alb și cu o pereche de pantaloni negri, foarte moderni. La toate acestea, a accesorizat o geantă foarte scumpă.

Imediat după restaurant, impresara s-a îndreptat spre casă. Nu este clar dacă acolo o aștepta Laurențiu Reghecampf. Asta pentru că zilele trecute, au apărut poze cu antrenorul surprins în momentele de relaxare alături de un prieten și de două tinere “botoxate”, în Deltă.

Cert este însă că Anamaria Prodan pare mai decisă ca niciodată să demonstreze lumii întregi că în căsnicia sa nu există nicio problemă. Chiar recentele sale declarații vin să întărească această stare de fapt. Ea a explicat în repetate rânduri că se înțelege extrem de bine cu soțul său și că nu au absolut niciun motiv să ajungă la tribunal. ” Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf. Tu știi că este numărul 1, plus plus infinit”, a comentat la un moment dat impresara, dorind astfel să pună capăt tuturor speculațiilor privind un posibil divorț.