Răsturnare de situație! Anamaria Prodan a vorbit despre divorț: Suntem bine, fericiți

Anamaria Prodan a oferit noi informații despre divorțul dintre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Aceasta a declarat pentru playsport.ro că declarațiile soțului ei au fost o glumă și că nu se pune problema unui divorț.

„Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a declarat pentru PlaySport.

Amintim că în cursul zilei de joi, antrenorul român a declarat pentru fanatik.ro că ””Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care îl am de facut”.

Cei doi și-au reînnoit jurămitele

La începutul lunii iunie, Anamaria Prodan și soțul ei au decis să își reînnoiască jurămintele la o biserică din Snagov. Deși și-au dorit inițial ca evenimentul să rămână în familie, aceștia nu s-au putut abține și au postat în mediul online mai multe fotografii. Alături de fotografiile respective, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj soțului ei.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, scria Anamaria Prodan pe Instagram, pe 1 iunie 2021, notează sursa anterior citată.