Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că va divorța de Anamaria Prodan, însă nu a vrut să ofere detalii legate de acest aspect. El susține că viața privată trebuie să fie respectată și speră ca și presa să țină cont de această decizie.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus acesta, pentru Fanatik.

În urmă cu câteva zile cei doi însă au făcut un gest total inexplicabil. Pe 1 iunie, Anamaria Prodan și Raurențiu Reghecempf confirmau că relația lor nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării, motiv pentru care și-au reînnoit jurămintele.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele

Momentul a fost unul special, pentru care vedeta a ales o rochie neagră, dar și un buchet spectaculos de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură.

Laurențiu Reghecampf a ales și el un costum impecabil, lucru care nu ducea nicidecum la ideea unui divorț. Totodată, Anamaria Prodan i-a făcut și o dedicație soțului ei, mulțumindu-i pentru toată iubirea pe care i-a oferit-o în ultimii 15 ani.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele!

Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Amintim faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas și au avut o nuntă cu totul și cu totul unică.