Adevăratul motiv al divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf s-ar fi săturat de scandalurile în care era implicată soția lui și a decis să renunțe la căsnicia veche de aproape 15 ani, potrivit informațiilor transmise de cancan.ro

Momentul separării ar fi fost ales de Reghecampf încă din primăvară, când era antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al Ahli SFC din Jeddah.

Care a fost picătura care a umplut paharul?

Picătura care a umplut paharul ar fi fost transferul lui Man la Parma, când Anamaria Prodan a fost omisă din schema lui Gigi Becali și nu și-a luat comisionul. Potrivit sursei menționate, a urmat un schimb de replici între latifundiarul din Pipera și familia Reghecampf.

Amintim că Anamaria Prodan ar fi câștigat 850.000 de euro dacă ar fi rezolvat transferul fotbalistului. Reghecampf avea să intervină în acel scandal, cerându-i finanțatorului de la FCSB să nu mai pronunțe numele familiei lui. Totuși, tensiunile au continuat până s-a ajuns la divorț.

Gestul inexplicabil pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf l-au făcut înainte de divorț

În urmă cu câteva zile cei doi însă au făcut un gest total inexplicabil. Pe 1 iunie, Anamaria Prodan și Raurențiu Reghecempf confirmau că relația lor nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării, motiv pentru care și-au reînnoit jurămintele.

Momentul a fost unul special, pentru care vedeta a ales o rochie neagră, dar și un buchet spectaculos de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură.

Laurențiu Reghecampf a ales și el un costum impecabil, lucru care nu ducea nicidecum la ideea unui divorț. Totodată, Anamaria Prodan i-a făcut și o dedicație soțului ei, mulțumindu-i pentru toată iubirea pe care i-a oferit-o în ultimii 15 ani.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele!

Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Amintim faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas și au avut o nuntă cu totul și cu totul unică.