Noi informații cheie despre tragicul eveniment de la Arad. Ce au descoperit anchetatorii?

Ruda respectivă a vorbit, sub anonimat, despre încercările pe care familia omului de afaceri trebuie să le depășească. Așadar, soţia ar fi cerut ca Aurora, contabila omului de afaceri să nu vină la înmormântare, după ce audierea ei şi rolul pe care l-a jucat în viaţa omului de afaceri au ajuns pe prima pagină a ziarelor.

De asemenea, fostul șofer al lui Ioan Crișan s-a întors la Arad în urmă cu două săptămâni după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri acum 10 ani. În acest context, autoritățile au adus trupul afaceristului la București pentru a realiza o expertiză amănunțită.

Echipamentele de supraveghere nu mai funcţionau de o lună

„Persoana respectivă ar fi recunoscut că ar fi avut o relație cu Crișan”, a declarat ruda respectivă, pentru Antena 3.

Totodată, anchetatorii au descoperit că echipamentele de supraveghere de la ferma omului de afaceri nu mai funcţionau de o lună, după o defecțiune necunoscută. Simultan, camerele de supraveghere din parcarea în care se afla maşina lui Ioan Crişan au fost la rândul lor distruse.

Amintim că la finalul săptămânii trecute, în fața Palatului copiilor din Arad, a fost uitată de un muncitor o geantă cu scule. Din acest motiv, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că pe trotuar există o valiză suspectă. Chiar dacă nu avea nicio legătură cu moartea omului de afaceri, autoritățile iau în calcul orice posibilitate. Potrivit informațiilor apărute în presă, mai multe persoane suspectate de asasinat, inclusiv oameni din anturajul lui Ioan Crișan.