Dan Negru, reacție la controversatele evenimente din Arad: Televiziunea este pe moarte

Potrivit celor scrise de Dan Negru pe pagina sa de socializare, televiziunea „pierde în fața online si pentru că o lălăie pe aceleași subiecte”.

„Televiziunea pierde in fața online si pentru că o lălăie pe aceleași subiecte. Bomba din Arad e o lălăială. Aradul are și alte povești. Daca vreți, tot cu afaceriști. Ați auzit de Francisc Von Neumann?

In anii’ 30, baronul Neumann era cel mai bogat om din zona și fabricile lui țineau Aradul. Îi plăcea fotbalul așa ca a infilnțat , din banii lui, echipa de fotbal a fabricii, UTA Arad. Pentru că era fan al echipei Arsenal, construiește, tot din banii lui, cel mai frumos stadion din țara la vremea aia, o copie a celebrului Highbury a lui Arsenal. Pana și culorile clubului , alb -roșu , au fost tot un tribut adus lui Arsenal”, a scris Dan Negru pe Facebook.

E ca și cum Concordia Chiajna ar elimina Barcelona

Mai apoi, Dan Negru a continuat prin a scrie că „televizunea moare” deoarece „nu știe să aleagă între un baron și o bombă”.

„UTA joaca și azi in culorile alb roșu pentru ca baronul Neumann iubea Arsenalul. Comunismul l-a doborât, a făcut pușcărie apoi, se zvonește, că ar fi fugit din țara cu bicicleta și că ar fi ajuns fără niciun ban in Elveția apoi in America unde i s-a pierdut urma.

După multi ani, in 1970, UTA, echipa înființata de el, elimină Feynoord Rotterdam. E ca și cum azi, Concordia Chiajna ar elimina Barcelona. A fost o mare supriză europeană.

La câteva zile după victoria arădenilor, pe adresa clubului a sosit o scrisoare in care scria doar atât: „Bravo băieți”. Semnat FN. Francisc Neumann. Baronul a murit demult, undeva prin Florida. Stadionul din Arad ii poarta numele… Televizunea moare și pentru că nu știe sa aleagă între un baron și o bombă”, a completat omul de televiziune.

Amintim că în data de 27 mai 2021, la Arad a avut loc un atentat cu bombă. În urma acestuia, o mașină a explodat iar șoferul aflat la volan a murit pe loc. Ulterior a fost identificată mașina, cel care a decedat fiind afaceristul Ioan Crișan.