Potrivit surselor Antena 3, tensiunea dintre soția și amanta lui Ioan Crișan atinge cote maxime. În contextul în care în această săptâmână, trupul omului de afaceri va fi luat de la morgă, familia acestuia ar fi angajat deja două firme de securitate, pentru a fi sigură că amanta nu va veni la înmormântare.

Totodată, sursa citată mai precizează că soția lui Ioan Crișan i-ar fi interzis femeii să participe la eveniment. În ceea ce privește organizarara funerariilor omului de afceri, Ioan Crișan va fi, cel mai probabil, dus la capelă, iar mai apoi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde va fi înmormântat.

Amanta lui Ioan Crișan a dispărut

Amintim faptul că, femeia care îi era amantă de mai mulți ani afaceristului este de negăsit, deşi este martor important în această anchetă. După ce trecuseră doar trei zile de la tragedie, în momentul în care fiica lui Ioan Crișan a mers la fermă, presupusa amantă a bărbatului ar fi luat-o la rost și ar fi întrebat-o ce caută acolo.

Întrebările continuă în cazul asasinatului de la Arad, însă fără niciun răspuns. Sursa citată mai precizează că nici măcar camerele de supraveghere de la ferma afaceristului nu ar mai fi funcționat, de mai bine de o lună, lucru care nu ajută prea mult în cadrul anchetei.

În ceea ce privește persoanele care l-au vizitat pe afacerist în ultima perioadă, anchetatorii nu au mai reușit să afle nimic. De menționat este faptul că pe lângă faptul că toate camerele de supraveghere de la ferma acestuia nu funcționau, același lucru s-a întâmplat și cu camerele de supraveghere ce bat în parcarea blocului unde locuia Ioan Crișan.

Trebuie precizat și faptul că, oamenii legii ar mai fi găsit două numere de telefon suspecte în istoricul apelulilor omului de afaceri, urmând să afle cui îi aparțin acestea.