Apar informaţii noi din ancheta de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a murit după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket.

Ioan Crișan

Este Aurora Ardelean martorul ce va desluşi acest caz?!

Anchetatorii au audiat-o în acest caz şi pe Aurora Ardelean (53 de ani), despre care presa scrie că ar fi fost amanta afaceristului în vârstă de 66 de ani. Maşina în care se afla Crișan în momentul în care a murit era înregistrată pe numele surorii Aurorei Ardelean, însă era folosită exclusiv de omul de afaceri din Arad, scrie EVZ.ro.

Doamna Ardelean este consilier local în comuna arădeană Iratoșu, acolo unde Ioan Crișan deţinea ferma de somni africani. În plus, ea este şi director executiv la firma afaceristului, dar se ocupa şi de contabilitatea firmei.

În declaraţia sa de avere apare şi un apartament în cartierul Micălaca din Arad. Este acelaşi cartier unde avea un apartament şi Ioan Crișan. Omul de afaceri a venit vineri seara la apartamentul său, în jurul orei 21:00, după o vizită efectuată la ferma din Iratoșu. El a rămas acolo toată noaptea, iar sâmbătă dimineaţa, după ce a mers spre cartierul Vlaicu să-şi ia o cafea, a avut loc tragicul incident.

Ipoteză-şoc luată în calcul de anchetatori

Una dintre ipotezele luate acum in calcul de către anchetatori este că soţia lui Ioan Crișan ar fi aflat că este înşelată şi s-ar fi răzbunat astfel pe soţul său, relatează Antena 3.

Potrivit declaraţiei de avere a Aurorei Ardelean, aceasta nu este o persoană bogată. Consilierul local are un depozit de 12.000 de euro, făcut în 2020, trei proprietăţi în Iratoșu şi apartamentul din cartierul Micălaca.

Veniturile sale erau legate de munca ce o făcea pentru Ioan Crișan. Aurora Ardelean este director la Crimatex, ferma de somni africani, având venituri de 11.937 lei, potrivit declarației din 2020; director la Primatex, de unde a obținut venituri de numai 912 lei și controlor de trafic la Translogistic, de unde a primit 3718 lei.

Femeia are de încasat o datorie de 30.000 de euro de la o cunoştinţă.

Sursa foto: ISU Arad