Răsturnare totală de situație! Anamaria Prodan a primit un ultimatum de la Reghecampf. Ce i-a spus antrenorul

Potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de playsport.com, Laurențiu Reghecampf a plecat din căminul conjugal doar cu hainele de pe el. Sursa spune că acesta nu s-a despărțit de Anamaria Prodan pentru o altă femeie, ci pentru că nu mai erau fericiți împreună.

Din spusele sursei apropiate cuplului, cei doi aveau probleme de vreo doi ani, dar au decis să meargă mai departe de dragul copiilor.

”Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, spune o sursă apropiată familiei.

Ultimatum de o lună

Mai mult decât atât, se pare că noul antrenor al Craiovei dorește să devină cât mai repede un bărbat liber, motiv pentru care i-a dat soției sale un ultimatum de o lună pentru a introduce actele de divorț la notar.

Sursele mai spun că acesta este dispus să lase totul pe numele copiilor săi și că vrea un divorț amiabil. În plus, Reghecampf i-a cerut Aneimaria Prodan să ceară ea divorțul.

”Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, a adăugat sursa.