Tragedie în lumea influencerilor. Celebrul influencer Albert Dyrlund, în vârstă de 22 de ani, unul dintre cei mai populari influenceri din Danemarca, şi-a găsit sfârşitul în timp ce realiza o filmare pentru canalul său de YouTube.

Mai exact, tânărul se afla pe muntele Seceda din Dolomiți și a căzut de la 200 de metri înălțime, murind pe loc. Moartea lui Dyrlund a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei pentru presa locală, dar şi de mama tânărului.

Vibe Jørger Jensen a explicat întreaga situația. Mai exact, aceasta a declarat că fiul ei a căzut de la 200 de metri miercuri, 28 iulie, în timp ce filma un videoclip pentru canalul său. „Suntem răpuși de tristețe”, a spus ea.

Tragedie în timpul filmării unui videoclip

Acest subiect a fost abordat și de mass-media itailiană. Presa scrie că tânărul a căzut de pe Muntele Seceda din Val Gardena în timp ce filma videoclipul. Totodată, raportul poliției afirmă că, la scurt timp după tragedie, la faţa locului, a ajuns un elicopter de salvare, dar echipajul nu a mai putut face nimic pentru tânăr. Acesta a fost declarat mort pe loc la puțin timp după căzătură.

Trebuie subliniat faptul că celebrul influencer Albert Dyrl avea undeva la 224.000 de adepți și 168.000 de abonați atât pe YouTube cât și pe Instagram. Totodată, în anul 2018, acesta a jucat în filmul Team Albert, o comedie despre încercarea de a-și câștiga existența de pe YouTube, care a câștigat premiul publicului la premiile Robert din 2019 pentru filmele daneze.

Albert Dyrl a fost celebru pentru videoclipuri și scheciuri. În același timp, printre hiturile sale se-numără melodiile „emoji”, „Waffles”, „Ulla” și „Summer”.