Tragedie în social media după ce influencerița Sofia Cheung în vârstă de 32 de ani cu peste 6.000 de urmăritori pe contul personal de Instagram a murit după ce a alunecat pe o stâncă.

Se pare că aceasta își făcea un selfi, iar din greșeală a alunecat și a căzut în gol de la cinci metri, într-o cascadă din Hong Kong. De menționat este faptul că, tânăra, era extrem de apreciată pe Instagram.

Aceasta a plecat în cursul weeekend-ului trecut împreună cu trei prieteni pentru a se bucura de o zi relaxantă la Ha Pak Lai, un parc natural pitoresc de lângă lângă Yuen Long, însă excursia s-a termint tragic.

Sofia Cheung voia să își facă un selfie chiar pe marginea cascadei, însă a alunecat. În urma incidentului, prietenii ei au sunat imediat după ajutor, iar primele echipaje au ajuns rapid la fața locului. Sofia Cheung a fost dusă de urgență la un spital din Hong Kong, dar din păcate a fost declarată decedată la sosire, scrie The Sun.

Tragedie în social media. O influenceriță a murit când îşi făcea un selfie

De menționat este faptul că cona Ha Pak Lai este situată lângă Pineapple Mountain și este un loc popular pentru excursioniști, mai ales la apusul soarelui.

Totodată, influencerița care a decedat era o adeptă a aventurilor în natură, împărtășind totul cu urmăritorii ei de pe Instagram. Ea avea reputația de a fi o persoană îndrăzneață și adesea posta pe Instagram fotografii din timpul aventurilor ei riscante, escaladând munți și stând atârnată de bucăți uriașe de stâncă.

Acest lucru o spune și descrierea pe pagina ei de Instagram: ”viața ar trebui să fie distractivă, nu plictisitoare”.

În urma incidentului tragic pentrecut weekend-ul trecut, ultima ei fotografie, postată pe 9 iulie, a fost inundată de mesaje de condoleanțe.