Răsturnare de situaţie într-una dintre cele mai discrete relaţii din lumea mondenă din România!

Sorana Cîrstea este pregătită pentru Wimbledon

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea în aprilie, după câştigarea trofeului la Istanbul (Sursă foto: Instagram)

Este vorba despre cuplul Sorana Cîrstea – Ion Alexandru Ţiriac, despre care presa a tot scris în ultimii doi ani, însă cei doi nu şi-au asumat niciodată în mod oficial relaţia.

Iată însă că fiul lui Ion Ţiriac pare acum decis să facă primul pas către oficializarea relaţiei cu frumoasa jucătoare de tenis, aflată în prezent pe poziţia 45 în clasamentul WTA.

Vineri, Sorana a postat o fotografie cu ea pe terenul de la Wimbledon, turneul de Grand Slam care începe luni, 28 iunie.

“Din nou în dispoziţia pentru Wimbledon”, a scris Sorana alături de fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Mesaj emoţionat de la Ion Alexandru Ţiriac

Surpriza a venit însă puţin mai târziu, când Ţiriac Jr. i-a lăsat iubitei sale un mesaj emoţionant de încurajare, semn că, cel mai probabil, cei doi nu-şi vor mai ascunde prea mult dragostea de camerele de luat vederi.

“Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și persistă! Indiferent de ce se întâmplă, ești PUTERNICĂ și suntem cu toții mândri de tine, fie că soarele străluceşte sau că plouă”, este mesajul, scris în limba engleză şi postat ca un comentariu la poza Soranei Cîrstea.

Ţiriac Jr. a divorţat de Ileana Lazariuc la notar, în anul 2017, după ce a fost căsătorit cu aceasta timp de 10 ani. Ei au rămas totuşi în relaţii bune, probabil şi de dragul celor doi copii pe care-i au împreună.

Sorana Cîrstea debutează la Wimbledon împotriva unei britanice aflate pe locul 226 WTA

Simona Halep nu va participa anul acesta la Wimbledon, pentru a-şi apăra trofeul. România va fi reprezentată pe tabloul feminin al turneului de Grand Slam de Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu.

Sorana (31 de ani) va juca în prima rundă la Wimbledon împotriva Samanthei Murray Sharan (33 de ani) din Marea Britanie, locul 226 WTA, jucătoare venită din calificări. Este prima confruntare directă dintre cele două sportive, relatează Digisport.

Sursa foto: Instagram