De o bună perioadă, Mara Bănică nu a mai apărut în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, acolo unde era invitat permanent. Într-o postare pe Facebook a dezvăluit detalii despre viața sa profesională, dar a făcut și marele anunț: e însărcinată cu al doilea copil.

Mara Bănică va deveni la începutul anului următor mamă pentru a doua oară. Peste aproximativ cinci luni, vedeta ar trebui să nască. „Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de «dispariția» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1.

După 12 ani de colaborare, chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Vestea vine la două luni de la căsătorie

Vestea dată de Mara Bănică vine la aproximativ două luni de când s-a căsătorit. Mara Bănică s-a cununat religios cu soțul ei pe 12 iunie. Jurnalista nu a dezvăluit până acum numele soțului ei, nici măcar o fotografie nu a arătat cu el, a preferat să păstreze discreția. Mara Bănică are și un fiu, pe Dima, dintr-o relație anterioară.

Jurnalista a primit mai multe mesaje de susținere din partea fanilor, înclusiv de la Oana Lis.

„Felicitări! Deci o să fiu mătușica!”, i-a scris Oana Lis Marei Bănică.

„Felicitări #Mara!
Ești minunată,vă doresc multă sănătate întregii familii și Doamne ajuta!

Felicitari, doamna Mara! Dumnezeu a binecuvantat noua familie cu acest bebelus! Sarcina usoara in continuare si Doamne ajuta sa vina cu nota 10 bebelusul pe lume!

Felicitări! Sarcina și naștere ușoară!”, sunt câteva dintre mesajele de susținere din partea fanilor, pe care le-a primit Mara Bănică.