Mirela Vaida nu este singura amenințată de la Acces Direct! Ce i s-a întâmplat asistentei TV

Săptămâna aceasta, atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors din nou în curtea clădirii unde se filmează emisiunea ”Acces Direct”. După această întâmplare, asistenta TV Cosmina Adam a scos la iveală faptul că și ea a trăit un incident neplăcut în urmă cu o lună.

Aceasta a spus că cineva i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil în care scria că dacă nu poartă rochie în emisiune, va fi prinsă și arsă pe față cu acid. Asistenta TV a depus plângere la poliție.

„Acum ceva timp, o lună, cam așa, am primit un mesaj pe telefon meu înainte de emisiune. (…) Mi-a spus: ”Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față”. Primul lucru a fost să mă duc la poliție, să depun plângere. Asta am făcut. Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis. (…) Când vezi ce i s-a întâmplat Mirelei și că s-a întors atacatoarea, normal că te gândești …. E o panică generală”, a povestit Cosmina Adam la Antena Stars.

Este atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei

După mesajul primit, Cosmina Adam a dezvăluit că acum este mult mai atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei. Asistenta TV a spus că se uită mereu stânga-dreapta când coboară din mașină și când intră în scara blocului.

„A fost singurul mesaj de amenințare din viața mea. Până acum nu am mai primit mesaje de genul ăsta. (…) Acum, când mă cobor din mașină mă uit în stânga, în dreapta, seara, când urc în scară. N-ai cum să nu te uiți acum. Ești mult mai atent”, a mărturisit asistenta TV.

Aceasta a mai spus că nu le-a spus părinților despre mesajul primit pentru că nu a vrut să-i panicheze.

„Eu sunt singură la părinți și am preferat să-i feresc pe ai mei de această veste. Nu le-am spus părinților pentru că nu am vrut să se panicheze”, a spus bruneta.