Emily Burghelea a avut o demisie de răsunet la ”Acces Direct”. Asistenta Mirelei Vaida a răbufnit în direct, iar acest lucru a dus întreaga situație spre un proces.

„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple.

Și cred că oricât de mare ar fi trustful lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate.”, a spuns Emily pe Instagram.

Sunt mai mulți angajați

Emily  nu s-a oprit aici și a vorbit și despre noua veste prezentată de Acces Direct, privind faptul că anumiți angajați au fost diagnosticați cu COVID-19. În opinia fostei asistente Tv, există mai multe persoane infectate, având în vedere că emisiunea a fost închisă.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”, a mai aceasta.

Nu mă interesează

Fanii au dorit să știe care este părerea lui Emily Burghelea despre noua asistentă care i-a luat locul, mai exact, Cosmina Adam. Răspunsul ei i-a șocat pe toți fanii. Se pare că fosta asistenta a Mirelei Vaida nici nu mai urmărește emisiunea.

„Ce părere să am, n-am nicio părere, pentru că până la urmă nu mă interesează, adică chiar nu mă interesează, fiecare cu treaba lui. Adică dacă ea este dispusă să facă niște chestii pe care eu nu am fost dispusă să le fac, treaba ei. Ea mi se pare drăguță, am văzut-o chiar în prima zi în care a fost la Acces Direct pentru că atunci m-am dus să-mi iau hainele.”, a spus Emily Burghelea.