Fiul Mirelei Vaida a fost operat la ochi

Vladimir, fiul Mirelei Vaida, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la ambii ochi, trecând prin momente extrem de dificile.

Întreaga situație a reprezentat o provocare majoră pentru vedetă și soțul ei, care au depus eforturi considerabile pentru a face față acestei încercări.

Ea a mai spus că a încercat să îi explice copilului ceea ce se va întâmpla. De asemenea, a mai precizat că știa despre această operație încă din luna februarie.

Vedeta a mai povestit că făcea ture cu soțul ei la secția de terapie intensivă pentru că amândurora le venea să plângă.

Ea a mai spus că a fost dureros să-l vadă pe cel mic întins pe pat, sub efectul anesteziei generale. De asemenea, ea a mai spus că s-a simțit neputincioasă.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă.

Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă… Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”

Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a scris vedeta.

Mirela Vaida
SURSA FOTO: Facebook, Mirela Vaida

Fiul Mirelei Vaida se simte mai bine

Mirela Vaida a comunicat că fiul ei s-a recuperat excelent și și-a revenit complet după intervenția medicală complexă la care a fost supus.

Mirela Vaida a relatat că în ultima perioadă nu s-a simțit tocmai bine. Ea nu a putut dormi nopți întregi și a avut constant o senzație de arsură în stomac.

Ea a realizat încă o dată că nimic altceva nu are importanță pe lumea aceasta în afară de sănătate.

Potrivit vedetei, Vladimir este acasă, în patul lui, înconjurat de jucăriile lui. De asemenea, starea lui este bună, fiind energic și vioi, și având poftă de mâncare.

Ea a reflectat asupra puterii de regenerare a copiilor. De asemenea, s-a solidarizat cu părinții care:

  • trec prin experiențe similare
  • petrec mult timp pe holurile spitalelor
  • se roagă pentru copiii lor

Nu în ultimul rând, ea a mai zis că nu există o forță mai mare în Univers decât iubirea unui părinte pentru copilul său.

„În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor și întregii sale echipe pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă! Acum, Vladimir este acasă!

Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care rezemă pereții secțiilor de reanimare… Sunt alături de ei cu tot sufletul!

Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său… Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a mai adăugat ea.