PRO TV şi Antena 1 au pariat prost duminică seara, în prime-time. Cele mai mari televiziuni din România nu au avut nicio şansă în faţa celor de la Kanal D care au contracarat decisiv cu emisiunea concurs Roata norocului. De altfel, Kanal D a avut şi cele mai bune cifre de audienţă, la nivel naţional.

Umilinţă totală pentru cei de la PRO TV

A fost umilinţă totală pentru PRO TV duminică seara, în prime-time. La ora 20.00, pe PRO TV a început filmul PRO, pe Antena 1 Chefi la cuţite, iar la Kanal D, emisiunea Roata Norocului. A fost o surpriză totală. Kanal D a început ca din tun şi nu le-a dat absolut nicio şansă rivalilor.

Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, Kanal D a dominat categoric la nivel naţional. Kanal D a avut audienţe de peste 4 încă de la ora 20.00, la mare distanţă de cele două rivale. Pe toate cele trei sferturi de oră, între 20.00 şi 21.00, Kanal D a fost lider de audienţă la nivel naţional.

Pro TV şi Antena 1 s-au bătut pentru locul secund, la mare distanţă de lider. Trendul s-a menţinut şi de la ora 21.00, cînd cifrele de audienţă ale Kanal D au fost şi mai bune. Au fost cifre de peste 6, dar s-a depăşit şi 7, cele mai bune audienţe ale serii din toate televiziunile din România.

Roata norocului a fost peste PRO TV şi Antena 1

Şi pe ultima jumătate de oră de emisiune, între 22.00 şi 22.30, Kanal D a făcut legea cu Roata norocului. 7,6 şi 5,9 a a obţinut Kanal D cu emisiunea concurs. Totul s-a pierdut însă de la ora 22.30. Pe Kanal a început filmul românesc Declaraţie de dragoste, iar primul loc a fost pierdut.

De la ora 22.30, Antena 1 a preluat şefia audienţelor la nivel naţional. Nici de la această oră, PRO TV nu a reuşit să se impună. De altfel, Antena 1 a fost prima până la miezul nopţii. Nici al doilea film al serii nu a reuşit să ducă PRO TV pe primul loc al clasamentului la nivel de audienţe.