O mare vedetă de la noi a șocat pe toată lumea. Este vorba de un cântăreț extrem de apreciat. El este și o mare vedetă TV care aduce zâmbetul în casele telespectatorilor de ani buni. Acum, în viața sa s-a produs o schimbare majoră. El a devenit tătic iar aleasa inimii sale este și ea o cunoscută vedetă TV.

Poza de profil din 89’”, a scris celebrul cântăreț pe pagina sa de Facebook. Este vorba de nimeni altul decât de Smiley. Când au văzut fotografia, cei mai mulți fani ai săi au explodat. „Mișule , nu ești tu , e Puiu Călinescu când era mic”, a fost una dintre reacții. Cei mai mulți însă i-au lădat inițiativa și au apreciat că era frumos încă de mic. Alții, însă au admis că nu l-au recunoscut. „Și eu care am crezut că a postat ProTv ul, „nu-ți vine să crezi cine este acest copil, vedetă peste ani, nimeni nu și-ar fi dat seama. Puțini sunt cei care l-au recunoscut. Nici el însuși nu se mai recunoaște”, a scris un internaut.

Comentarii inedite din partea fanilor

„Ce băiețel timid dar cu visuri multe. Ma bucur ca ai urmat acele visuri sper ca toți copii sa își urmeze visurile. Dar mai ales sa nu uite ca lucrurile mici aduc cea mai multa împlinire și fericire. Îți doresc numai bine ție și celor doua minuni din viata”, a scris unul dintre fanii lui Smiley.

Mulți dintre cei care au comentat au ținut să amintească de perioada în care a fost făcută fotografia cu Smiley. „Șoimul patriei spre lumina vom zbura. Șoimul Patriei azi e cant in tara mea. Un artist de succes un soț și un tata devotat familiei. Să fiți binecuvântați că familie”, au spus fanii artistului.

De nerecunoscut sau nu, cert este că toți cei care au comentat la fotografia lui Smiley au ținut să-i aprecieze acestuia toate calitățile: de aertist, de iubit (al Ginei Pistol) sau de proaspăt tătic.