Prima fotografie cu chipul fetiței Ginei Pistol! Vedeta a postat imaginea pe Instagram

Prezentatoarea de la ”Chefi la cutițe” a postat pe Instragram o nouă poză cu fiica sa, Josephine. De-a lungul timpului, Gina Pistol și Smiley au preferat să fie rezervați cu privire la viața personală, mai ales de când s-a născut fetița lor. De aceea, cei doi au căzut de acord să nu posteze imagini cu chipul micuței.

Cu toate acestea, recenta situație în care se află Gina Pistol a făcut-o pe aceasta să publice o fotografie cu o mică parte din chipul fiicei sale. Fotografia a fost postată după ce, în cursul zilei de ieri, Gina Pistol le povestea fanilor de pe Instagram că țânțarii au invadat camera unde fiica lor stă și că nu știe ce să mai facă pentru a putea scăpa de ei. În imaginea postată se poate vedea că micuța Josephine a fost ciupită de un țânțar.

Fanii au venit cu mai multe soluții pentru vedetă, cea care a ajutat-o cu adevărat fiind soția lui Florin Dumitrescu. Aceasta i-a recomandat un aparat special pentru bebeluși care îndepărtează insectele.

La botezul fetiței nu s-au dat bani în plic

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița luna trecută. Evenimentul a fost unul restrâns, unde au participat doar apropiați ai cuplului. Cei doi au impus o regulă celor care au venit la eveniment – aceștia trebuiau să renunțe la obiceiul cu banii în plic.

În consecință, invitații au avut voie doar să aducă o mică atenție pentru sărbătorită și nimic mai mult. Așadar, nu se poate face un calcul despre câți bani s-au strâns la botezul micuței Josphine, pentru că nu ar fi fost vorba de așa ceva.

Sursa foto: Instagram