Lovitură teribilă pentru Nicuşor Dan. Edilul Capitalei este atacat de către cei de la PSD şi in special de către Gabriela Firea că nu se ocupă de problemele Bucureştiului. În plin scandal, Nicuşor Dan s-a decis să îşi ia concediu, dar nici aici nu a avut parte de linişte.

Lovitură dură pentru Nicuşor Dan

Cei de la Antena 3 au intrat în posesia mai multor fotografii cu primarul Capitalei, Nicușor Dan. Acestea au fost făcute în timpul concediului primarului Capitalei de pe litoralul românesc. Potrivit surselor postului citat, acesta s-ar afla în vacanță în stațiunea Olimp.

Chiar dacă nu se află în București, Nicușor Dan a participat luni, 2 augut, la ședința de Consiliu General, dar prin Skype. În rest, Nicuşor Dan a fost surprins la plajă, dar şi la masă alături de câţiva apropiaţi, în staţiunea de pe litoral.

Cum a fost surprins Nicuşor Dan?

Totuşi, fotografii de ocazie nu au reuşit să îl surprindă pe Nicuşor Dan în vreo ipostază compromiţătoare. Acesta era îmbrăcat decent la masă, acolo unde, se vede din imagini, mânca o ciorbă. Nici la plajă, Nicuşor Dan nu a epatat. A fost chiar îmbrăcat destul de gros pentru temperaturile de afară. Pe lângă un tricou, avea şi o cămaşă peste.

Sursa foto Antena 3