Gabriela Firea de la PSD a lansat un atac dur la adresa primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan. Senatoarea PSD l-a criticat dur pe primarul Nicuşor Dan care a decis să-şi ia concediu.

Atac dur la adresa lui Nicuşor Dan

Firea este nemulţumită de faptul că Nicuşor Dan şi-a luat concediu într-o perioadă în care Capitala se află în plină criză a gunoaielor. Firea este revoltată pentru modul în care primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, abordează problemele bucureștenilor, care de săptămâni bune se confruntă cu criza gunoaielor, invazia țânțarilor şi a șobolanilor.

Firea, în război cu Nicuşor Dan

Firea nu s-a mai abţinut şi a lansat şi un exerciţiu de imaginație. S-a întrebat pe o reţea de socializare ce s-ar fi întâmplat dacă pe durata mandatului ei pe o asemenea criză şi-ar fi luat concediu delegând mai multe atribuții timp de trei săptămâni.

„Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate”, a scris Gabriela Firea, pe o reţea de socializare.