Într-o posatre pe pagina personală de Facebook, Gabriela Firea a răbufnit. Fostul primar al Capitalei susține că nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitală. Totodată, aceasta a mai adăugat că pe primarul general al Capitalei îl cheamă, de fapt, „Nimicușor Dan”.

În ceea ce privește problemele din Capitală, fostul edil susține că mulți bucureșteni așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, iar Nicușor Dan nu este interesat deloc de acest aspect, termenul legal fiind depășit de mult.

Ea a mai menționat că și foștii aliați ai lui Nicușor Dan sunt nemulțumii de atitudinea acestuia.

„Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitalei! Nimic! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, Nimicușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns.

Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Nicușor Dan, trădat de colaboratorii săi

Senatoarea PSD susține că inclusiv foștii colaboratori ai lui Nicușor Dan au devenit ”sătuli” de indolența edilului. Potrivit acesteia, un vicepreședinte al Asociației Salvați Bucureștiul a depus deja o plângere penală la DIICOT în care reclamă faptul că legile nu sunt respectate în cadrul Primăriei Capitalei.

Gabriela Firea a mai precizat că pe mandatul ei nu s-a mai întâmplat o astfel de situație.

„Un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aș fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, conchide Firea.