Mirela Vaida a fost copleșită de povestea de viață a unui băiețel în vârstă de 8 ani. Aflat în platoul Acces Direct, David și părinții săi și-au spus povestea.

La doar cei 8 ani ai lui, David a suferit 9 intervenții chirurgicale grele însă, din păcate, boala a recidivat de fiecare dată. Acum, familia sa are nevoie de 52 de mii de dolari pentru tratament. Totuși, băiatul continuă să lupte și este un adevărat exemplu pentru că a ales să fie în continuare vesel chiar dacă viața îl supune acestor probleme.

„Dumnezeu îmi aduce veselia în viața mea. Înger Îngerașul meu și Tatăl Nostru spun în fiecare seară. Cea mai mare dorință a mea este să mă fac bine. Sunt un copil puternic. Operațiile nu au fost grele, nu mă plâng”, a declarat David.

Povestea copilului a copleșit-o pe Mirela Vaida, motiv pentru care aceasta a plâns în direct.

„Ce copil minunat ești. Eu m-am emoționat foarte tare la povestea dumneavoastră. M-am emoționat când a spus: ‘mami, te iubesc’. Am văzut ce frumos vorbești cu părinții, tu nu ceri lucruri extravagante. Tu ceri un singur lucru: sănătate”, a spus prezentatoarea printre lacrimi.

Tratamentul se poate procura doar din SUA

Mama lui David a explicat că tratamentul, în valoare de 52 de mii de dolari, se poate cumpăra doar din Statele Unite ale Americii pentru că doar acolo este aprobat. Ea a mai spus că un singur flacon costă 13 mii de dolari.

„Din păcate, sănătatea și fericirea lui costă 52.000 de dolari, acest tratament care trebuie urmat neapărat. El se poate procura doar din Statele Unite ale Americii, că doar acolo e aprobat. Un flacon, să zic așa, costă 13.000 de dolari. Acest tratament ne-ar ajuta trei luni.

Pentru a avea succes, trebuie să urmeze între șase și doisprezece luni. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca David să fie bine”, a explicat mama lui David, la Antena 1.

David continuă să fie un exemplu, având în vedere că, în ciuda bolii grele de care suferă, nu a lăsat școala de-o parte. Mama sa se laudă că fiul ei a adunat mai multe medalii la diferite concursuri de Limba Română dar și Matematică.