Mircea Badea a fost invitat în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor, ocazie de care s-a folosit pentru a ironiza scandalul petrecerii vloggerului Selly.

Mai exact, Selly și-a sărbătorit aniversarea de 20 de ani, organizând o petrecere cu manele.

“Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu.

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (Costel Biju, interpret de manele, n.r.), din același sector de activitate”, a sintetizat Mircea Badea evenimentul în urma căruia vlogger-ul a luat amendă.

Totodată, Mircea Badea nu s-a putut abțin și a început să citez câteva versuri dintr-unul din cântecele interpretate de manelist la petrecerea lui Selly.

În ceea ce privește reforma din domeniul educației pe care și-o dorește, Mircea Badea este de părere că Selly are de abia acum șanse să o obțină.

”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine. Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă (…) Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a punctat realizatorul emisiunii “În gura presei”.

Selly a fost amendat

Declarațiile făcute de Mircea Badea vin în contextul în care vloggerul Andrei Șelaru, zis Selly, a fost amendat de polițiștii din Ilfov pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, au precizat surse oficiale pentru G4Media.ro.

De menționat este faptul că, sancțiunile au venit în urma petrecerii date de ziua sa, imortalizate în câteva clipulețe postate pe pagina de Instagram a lui Șelly.

În ceea ce privește imaginile postate pe rețelele de socializare, se vede că la eveniment participă mai multe persoane, printre care și cântărețul de manele Tzancă Uraganu, deși în actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă.