Cu ocazia împlinirii a 20 de ani, Andrei Șelaru a dat o petrecere în Snagov. În urma imaginilor postate în mediul online, poliția a decis să îl amendeze pentru zădărnicirea combaterii pandemiei de coronavirus.

Presa din România a discutat acest subiect iar Selly a decis să urce pe contul său de Youtube un nou video în care vorbește despre acest aspect.

Vloggerul a explicat motivul pentru care a fost amendat și a precizat că poliția nu s-a prezentat la ușa sa, în seara în care a fost petrecerea. Acesta a mai spus că oamenii sunt mai mult deranjați, de fapt, de preferințele muzicale ale acestuia față de motivul pentru care a fost cu adevărat amendat.

Andrei Șelaru a ținut să precizeze că de-a lungul pandemiei s-a preocupat să nu se infecteze cu coronavirus pentru că asta i-ar fi afectat cariera.

El a mai precizat că participanții la petrecere au fost rugați să efectueze un test anti-COVID pentru ca toată lumea să fie liniștită și chiar a arătat dovezi în acest sens.

Lovitură dură pentru Mircea Badea și Victor Ciutacu

În cadrul aceluiași videoclip, Selly precizează că jurnaliștii care se iau acum de el că ascultă manele sunt, la rândul lor, ascultători ai aceluiași gen muzical. Vloggerul a arătat cu Victor Ciutacu se distrează pe manele la un revelion live la România TV.

În ceea ce-l privește pe Mircea Badea, Selly a arătat o bucată dintr-un videoclip în care jurnalistul de la Antena 3 este surprins fredonând versurile unei manele.

Andrei Șelaru a mai explicat de ce presa discută intens această temă, spunând că oamenii sunt frustrați pe ceea ce a reușit el să facă din forțe proprii.

Acuzații la adresa poliției

Vloggerul a făcut acuzații grave la adresa poliției, spunând că aceasta primește mită din partea jurnaliștilor pentru dezvăluirea de informații. El a mai spus că, în prezent, nu știe cu cât a fost sancționat de către poliție și că nu are niciun proces verbal în acest sens.