Florin Călinescu, lăsat fără replică la Românii au talent! O fetiță de doar 4 ani și trei luni, cel mai tânăr concurent care a participat vreodată la popularul show de televiziune, s-a dovedit un interlocutor pe măsura experimentatului actor și om de televiziune.

Anastasia Ursu este micuța poetă care a vrăjit juriul Românii au talent și i-a furat inima lui Călinescu.

Florin Călinescu, lăsat fără replică! Concurenta care l-a emoționat total

Astfel, Anastasia s-a prezentat pe scena talentelor de la Pro TV cu un număr inedit, în care a spus poezii. Ea a adăugat că pe canalul său de Youtube are înregistrate multe are momente de acest gen.

După ce a încheiat de recitat poezia, Anastasia  le-a arătat celor patru jurați cadourile pregătite chiar de ea, patru animăluțe desenate pentru fiecare din cei patru membri ai juriului.

”Sunt emoționată. Am patru ani și trei luni și vin din Chișinău”, le-a mărturisit Anastasia lui Smiley și Pavel Bartoș, înainte de a apărea în fața juraților.

Cert este însă că nu a fost singura care a trăit astfel de emoții.

”Nu ai cum să îi reziști, maestre!”

Florin Călinescu a rămas practic fără replică, în fața simpaticei apariții, lucru ce a fost taxat imediat de Anastasia:

”Florin, ce e? Te-ai emoționat la poezie? Am văzut că ai pus capul în jos. N-ai știut că am să vin? Ești foarte drăguț!”, i s-a adresat ea cunoscutului jurat.

Iar Andi Moisescu a reacționat imediat: ”Nu ai cum să îi reziști, maestre!”.

Românii au talent este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011.

Juriul din ediția 2021 este format, în premieră, din Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Tot în premieră, din cauza pandemiei de coronavirus, ediția 2021, a 11-a a emisiunii de televiziune, se desfășoară cu audiență exclusiv on-line.