O vedetă Antena 1 aflată în topul preferințelor telespectatorilor a spus tot. Dan Negru a confirmat ceea ce se spune despre el că ar fi zgârcit la bani. Prezentatorul a spus că e un om cumpătat, calculat și echilibrat. Faptul că i s-a dus vestea că este zgârcit, nu îl deranjează.

Într-o intervenție pentru revista Viva, vedeta Antena 1 a spus chiar că se bucură că are această faimă.

„Mă bucură faima asta, bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta. Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos”, a spus Dan Negru.

Prezentatorul Antena 1 are numai de câștigat

Prezentatorul Antena 1 a spus că inclusiv din piață ajunge să ia mai ieftin produsele.

“Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele: „Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin, strigă după mine vânzătorii.

Nu avem discuții din cauza banilor. Părinții şi bunicii mei au fost deportați în Bărăgan şi au reuşit să supraviețuiască după ce li s-a confiscat tot de statul comunist de atunci. Condițiile mele de azi sunt incomparabile, aşa că nu am cum să mă plâng vreodată. Probabil trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele, nu am cum să mă plâng”, a spus Dan Negru pentru revista VIVA!

COVID l-a lovit dur

Dan Negru a recunoscut că pandemia de COVID l-a lovit destul de puternic în afaceri.

„E mult spus afaceri, am nişte investiții mărunte care-mi permit să aleg formatele de televiziune care-mi plac şi care-mi dau liniştea familiei. Dar, da, au fost şi ele lovite de pandemie. Aşa cum pandemia mi-a lovit în plin meseria, cea de prezentator TV. A fost un an greu”, a adăugat el pentru sursa citată.