Începând de azi, emsiunea Acces Direct revine la Antena 1. Aceasta va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00. În plus, sâmbăta vor fi difuzate ediții speciale ale Acces Direct de weekend.

Ce spune Mirela Vaida

“Începem un nou sezon “Acces Direct” după o vacanţă atipică, pe care am petrecut-o mai mult în izolare!

Revenim cu forte proaspete, cu grijă şi cu teama că suntem pândiţi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap întreaga lume! Însă viaţa trebuie să meargă cumva mai departe, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, dar şi cu entuziasmul unei normalităţi pe care o aşteptăm cu toţii!

Până atunci, zilnic, în casele dumneavoastră, de luni până sâmbătă, sperăm să ne primiţi ca şi până acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viaţă şi despre oameni, fără filtre, fără cosmetizări, cu realităţi dure, dar şi cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebrităţi, lifestyle, anchete sociale, şamd. Vă mulţumim că ne aşteptaţi cu nerăbdare! Să fim sănătoşi şi optimişti!”, a declarant Mirela Vaida.

”Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupã-amiezii, difuzat în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane în aceastã toamnã cu un nou sezon.

Cele mai importante subiecte ale zilei, poveşti de viaţã unice, dezvãluiri emoţionante ale invitaţilor, dar şi informaţii în premierã, toate vor fi dezbãtute în platoul emisiunii, alãturi de un panel de experţi în domeniu, se arată pe site-ul Antenei 1.

Vulpița și Viorel, din nou în centrul atenției

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a promovat mesajul paginei de Instagram a emisunii Acces Direct. Potrivit mesajului, Vulpița și Viorel vor apărea în noul sezon al emisiunii.

„Așteptarea a luat sfârșit. Povestea care a cucerit România, un nou capitol. Show-ul iese din izolare live și exclusiv la Acces Direct, din 17 August. Nu ratați!”, este mesajul publicat pe pagina de Instagram a „Acces Direct”, pe care l-a promovat și Mirela Vaida.