Mirela Vaida a pierdut mai multe sarcini

Mirela Vaida a oferit un interviu recent pentru podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”. Aici, vedeta a vorbit despre evenimente din viața sa pe care nu mulți le cunosc.

Mirela Vaida și-a deschis sufletul în fața publicului, împărtășind momente dureroase care au lăsat amprente adânci în viața ei. Chiar dacă a păstrat o aparență demnă și a arătat putere în fața lumii, adesea sufletul ei era sufocat de lacrimi.

Mirela Vaida este una dintre personalitățile cele mai cunoscute din televiziune, fiind atât subiect de aprecieri, cât și de critici, de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră. Cu toate acestea, în ciuda prezenței constante pe micile ecrane, ea nu a avut niciodată televiziune prin cablu acasă. În schimb, admira eleganța doamnelor din Piața Operei de la fereastra căminului său, care i-a fost casă pentru o perioadă de patru ani.

Astăzi, Mirela Vaida este o prezență elegantă și puternică, asemănându-se femeilor pe care le admira cu jind în trecut. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc adevăratele sale lupte și greutăți, adesea ascunse de ochii curioșilor atunci când camerele se închideau sau când cortina cădea.

În dialogul cu Teo Trandafir, Mirela Vaida a dezvăluit că, pe lângă atacurile publice pe care le-a îndurat, a suferit numeroase pierderi de sarcină până la vârsta de 32 de ani. Mirela a simțit mereu teama că visul său de a deveni mamă nu se va împlini niciodată. În ciuda carierei sale de succes și a căsătoriei de șase ani. Stresul muncii și condițiile dificile i-au afectat în mod tragic sănătatea.

Prezentatoarea TV a fost operată pentru fibroame uterine. I s-a recomandat fertilizarea in vitro

Mirela Vaida a dezvăluit că a avut probleme de sănătate legate de fibroame uterine, necesitând intervenții chirurgicale. Lipsa unei mașini în acea perioadă a dus la expunerea la frig și așteptări îndelungate la troleu, cu efecte negative asupra sănătății sale. Aceste dificultăți au contribuit la momentele dificile prin care a trecut.

„Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții laparascopică, niște fibroame uterine.

Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea. Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct. Care a fost foarte greu”, a mărturisit Mirela Vaida în interviul pentru „Gând la Gând cu Teo”.

După numeroase investigații medicale, Mirela Vaida a decis să lase totul în mâinile lui Dumnezeu, dedicând un an rugăciunii și vizitelor la mănăstiri. La vârsta de 33 de ani, ea afirmă că „conducta s-a desfundat”, referindu-se la succesul conceperii. În prezent, este mândră de cei trei copii, dar își dorește să-și extindă familia și mai mult.

„A trebuit să merg la foarte multe investigații și mă panicasem, chiar dacă eu eram la început în lumea televiziunii și aveam toate pârghiile. Eram omul ăla care muncea și zi și noapte, dar ceva lipsea. A trebuit să am parte și de aceste intervenții laparascopice.

Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat. Că în loc de o oră a durat patru ore și că ea crede ca va fi nevoie de fertilizări in vitro pe viitor. (…) Aș mai face încă un copil sau doi, i-aș face. Soțul meu zice că el nu. Lasă, că eu îi duc, îi țin, îi alăptez”, a completat vedeta.

Realizatoare TV a pierdut două sarcini pe scenă

Mirela Vaida a suferit pierderea a două sarcini chiar în timp ce se afla pe scenă, în mijlocul activităților sale profesionale.

Mirela Vaida povestește că prima pierdere de sarcină a avut loc în timp ce se afla la Sinaia, în timp ce cânta. Într-o sală cu aproximativ 300 de spectatori, purtând o rochiță mulată, a simțit o hemoragie puternică. A părăsit scena și nu își amintește cum a ajuns în lift și în cameră, spune ea.

„La mine lucrurile au fost așa. Prima sarcină am pierdut-o la Sinaia în timp ce cântam. Cred că era o sală de 300 de oameni. Eu eram într-o rochiță mulată și am simțit o hemoragie puternică. Am plecat. Nu știu cum am ajuns în lift, în cameră.

Dar atunci mi-am dat seama, uitându-mă, era ca un copil. Un cheag, ceva îngrozitor. M-am speriat atât de tare. A doua oară s-a întâmplat pe scena Teatrului de Revistă. Totuși, vestea bună este că medicii mi-au zis că ceea ce nu era sănătos pentru corp, s-a eliminat. Corpul este o barieră care triază ce e bine și ce nu”, a mărturisit Vaida.

Pierderea celei de-a treia sarcini a fost traumatizantă

Într-un moment de vulnerabilitate în fața lui Teo Trandafir, Mirela Vaida a avut curajul să dezvăluie un secret pe care l-a ținut ascuns până acum. Este vrba de pierderea unei a treia sarcini. Cu toate acestea, de data asta, circumstanțele au fost diferite și au afectat-o mai mult.

„Eu am pierdut de două ori sarcina, de fapt, aș putea spune de trei ori. Pentru că eu am rămas și însărcinată…În vreo opt săptămâni, eram foarte fericită. Totul mergea ca la carte până m-am dus la control și mi-a zis doctorița că ea n-a citit decât în cărți. Era un sac gestațional, cum ar veni, fără embrion în el.

Și zice, ‘Practic, tu te vei umfla, vei arăta ca o graviduță, vei avea toate simptomele, dar nu ai copil. Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri’. Asta e treia oară, după ce pierdusem două. O iei razna, plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat. Slăbești, nu mănânci, nu mai bei nimic.

Te simți vinovată față de soțul tău, față de familia ta. Te simți vinovată că nu poți să dai ce și-ar dori orice familie. Îți spui că nu ești bună de nimic. După care te mai liniștești. Te duci la biserici și te rogi”, a a povestit ea.

Există un blestem al fostelor prezentatoare ale emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”?

Mirela Vaida, precum Gabriela Cristea, a avut de înfruntat lupte grele înainte de a aduce pe lume primul copil, trecând prin pierderea a două sarcini. În fața unor astfel de provocări, viitorul părea incert.

Se poate argumenta că aceasta este o coincidență amară pentru prezentatoarele emisiunii vechi și celebre, „Mireasă pentru fiul meu”.

„Gândește-te la bucuria pe care am simțit-o la a treia sarcină. Am plecat în vacanță cu soțul meu și numai așa…cumpăram câte un test de sarcină. Le făceam, așa, evantai. Nu știa cum să-mi zică doctorița, pentru că la mine era a treia. Era și nu era.

A trebuit să fac acea procedură să mi se elimine sarcina falsă. Și o iei de la capăt, că nu ai ce să faci”, a mai mărturisit Vaida.