Doar în anul 2018, milionarul a avut venituri totale de 117 600 de euro. Pe lună, milionarul câștigă cam 9 800 de euro.

Gheorghe Dobra conduce din anul 1993 Alro Slatina, compania românească care a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 520 328,6 euro și cu un profit de 66 632 919 de euro.

Milionarul Ghorghe Dobra este de departe unul dintre cei mai bine plătiţi directori de companii private. Alro Slatina este cea mai mare companie de pe piaţa metalurgică neferoasă. Din martie 2019, acţiunile companiei sunt incluse în prima ligă bursieră. În același timp, compania este una dintre cele mai profitabile firme din țară.

Inovație! Se schimbă tichetele de masă în România. Cum vor putea fi folosite

Alro Slatina a încheiat anul 2018 cu un profit net de 235 mil. lei, în scădere cu 40% faţă de anul precedent.

Gheorghe Dobra a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti și conduce de aproape 20 de ani Alro Slatina, cea mai mare companie din industrie.

Cozmin Gușă spune adevăruri ascunse. Dezbateri în toi la Realitatea

După ce a absolvit Politehnica, Gheorghe Dobra a primit repartitie la uzina din Slatina. Dorința inițială a acestuia era de a lucra în cercetare și a încercat să se întoarcă la București, deoarece ca metalurgia nu-l atrăgea. În 1993 a venit la conducerea uzinei din Slatina. Dobra a traversat una dintre cele mai nesigure perioade din punct de vedere economic, în ceea ce privește industria României. Ne referim la perioada privatizării, pe care Gheorghe Dobra a traversat-o cu bine, compania condusă de el fiind încă pe profit.

Întâlnire la nivel înalt pentru Brexit. E oficial! Data la care se decide soarta Marii Britanii

Apare o nouă monedă în România! Cât valorează și cum arată