Edenred România se pregătește să lanseze serviciul Apple Pay. Deja un număr de 900.000 de angajați au optat pentru acest servicu.

Este vorba de o aplicație pentru tichetele de masă digitale, respectiv pentru cardurile de masă.

Tehnologia evoluează într-un ritm alarmant, iar marile companii trebuie să se adapteze cerințelor de pe piață. În prezent, aproximativ 1.300.000 de angajați primesc tichete de masă emise de Ednred România.

Vezi și Toți românii vor plăti această garanție! Duminică intră în vigoare

În 2018 românii care folosesc carduril de masă Edenred au realizat peste 31.64 milioane de tranzacții. Cifra este 83% mai mare față de 2017, ceea ce dovedește faptul că românii țin pasul cu tehnologia. În anul 2015 au fost lansate cardurile de masă.

Romania este în top 5 țări europene cu cele mai puternic digitalizate beneficii pentru salariați. Statisticile companiei arată că românii tind spre metoda plății mobile.

„Ecosistemul beneficiilor pentru angajați este acum preponderent digital. Tichetele de masă sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din România, iar utilizatorii cardurilor de masă Edenred vor putea face plăți mobile cu ApplePay”, spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România.

Citește și Rabla 2019. Noutățile anunțate de Dăncilă. Zeci de mii de oameni vor putea profita

Aplicația lansată de Edenred funcționează atât pe Apple Pay, cât și Android și Google Pay. Compania este primul jucător din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de soluții de plăți mobile dezvoltat pe trei continente încă din 2017.