Campania electorală e tot mai aproape. PSD lansează un atac total asupra Guvernului PNL, pe care îl acuză că, după ce a pierdut încrederea românilor, a pierdut-o acum şi pe cea a investitorilor străini.

Social-democraţii susţin că, din cauza faptului că PNL i-a păcălit grosolan, firmele şi corporaţiile străine se pregătesc acum să-şi retragă banii din România şi să dea afară cel puţin 10% dintre angajaţi.

Mesajul celor de la PSD se încheie în acelaşi stil agresiv la adresa preşedintelui Iohannis, a premierului Orban şi a liberalilor: „PNL a scăpat de sub control pandemia și a distrus și economia!”

Mesajul integral postat de cei din Partidul Social Democrat

Guvernul PNL pierde nu doar încrederea românilor, ci și a investitorilor străini. Minciunile și hoția îngroapă economia!

După firmele românești, și corporațiile străine pregătesc concedieri de minim 10% din personal, începând din septembrie. Deși le-a promis non-stop sprijin financiar marilor investitori, PNL i-a păcălit grosolan, la fel ca și pe antreprenorii autohtoni. Iar lipsa lor de încredere în puterea liberală se vede: în guvernarea PSD se adunau miliarde de euro anual din investiții, acum firmele străine nu doar că nu investesc, ci își retrag banii din România!

Singurul lucru cert în guvernarea Iohannis-Orban este creșterea galopantă a șomajului și prăbușirea nivelului de trai. PNL a scăpat de sub control pandemia și a distrus și economia!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Partidului Social Democrat.