În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a spus cum decurge, la momentul actual, relația ei cu parașutistul austriac. Se pare că nu ar fi vorba despre o relație tradițională, ținând cont de faptul că aceștia se întâlnesc doar când au timp liber. În timp ce prezentatoarea se ocupă de diferite proiecte în țară, dar este atentă la și la educația fiului ei, Felix are o viață total diferită.

„Ne-am despărțit de vreo 4 ori doar prin presa din România, dar noi suntem bine. E altfel. Noi suntem mai ciudați. Noi suntem împreună enorm de mult în funcție de programul fiecăruia, suntem niște oameni foarte ocupați, eu ba cu munca, ba activitățile lui fii-miu, el cu munca lui.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Adevărul despre relația cu Felix

Cu toate acestea, vedeta de televiziune spune că viața lor stă într-o valiză. Deși locuiește într-o casă superbă în Monaco, recunoaște faptul că majoritatea timpului și-o petrece la hotel.

„Viața mea stă în valiza. Noi nu locuim doar în Monaco, ci și în Zurich, Viena. E un altfel de viață, nu suntem familia tradițională românească. Noi locuim mai mult la hotel și nu mă plâng. Sunt norocoasă că nu trebuie să spăl vase, singura mea preocupare e să-mi aduc aminte unde este baia, în stânga și în dreapta”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este conștientă de faptul că partenerul ei de viață are un program destul de încărcat, însă tot ce își dorește este să își trăiască viața așa cum simte și se bucure de orice moment petrecut alături de acesta.

„Felix e în fiecare zi în alt loc de pe planetă. Când pot mă țin după el, când nu pot, pentru că sunt în România la filmări, ne întâlnim la jumatătate. Și așa decurge viața noastră. Nu știu dacă așa va fi pe viitor, nu pot sa fac predictii, nu am putut să fac nici în casniciile mele, doar vreau să trăiesc și sa fiu fericita.”, a mai adăugat vedeta TV.