Iubitul prezentator de la Survivor România a caştigat admiraţia fanilor reality show-ului de pe Kanal D după ce a fost la cârma celui de-al doilea sezon.

Daniel Pavel, o persoană activă pe reţelele de socializare, a ţinut să împărtăşească cu prietenii săi virtuali un moment foarte trist din viaţa sa. După şapte ani, Daniel şi iubita sa Marina, ce îi devenise şi logodnică, au decis să se despartă.

Daniel Pavel şi logodnica sa au pus capăt relaţiei!

Prezentatorul Survivor România a postat, joi, următorul mesaj pe contul său de Instagram:

“Final de poveste.

Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiență, inspirație reciprocă care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit să împărtășesc cu voi această realitate.

Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru că amândoi dorim ca acest subiect, atât de personal, să rămână astfel.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Cei doi se logodiseră de curând

Fanii lui Daniel Pavel i-au transmis imediat o mulţime de mesaje de încurajare, în încercarea de a-l face să treacă mai uşor peste acest moment dificil.

În urmă cu doar o lună de zile, pe 25 iulie, tot Daniel Pavel posta pe Instagram o fotografie în care apărea el, alături de Marina, care purta pe deget inelul de logodnă.

“Eu dorul ei îl port. Iar ea..a decis sā-mi poarte inelul”, scria atunci prezentatorul Survivor România.

Sursa foto: Instagram

Sursă foto principală: Instagram