Irina Tănase, logodnica fostului lider social-democrat Liviu Dragnea, a fost invitată, luni seara, la emisiunea “Subiectiv”, realizată de Răzvan Dumitrescu, unde a povestit câteva din problemele prin care trece în ultima perioadă.

Irina Tănase: Primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă

Tânăra spune că a primit mai multe ameninţări în ultimul timp, unele chiar foarte serioase. I-a fost atât de frică, încât nu ar fi ieşit din casă timp de o lună de zile. Ea a explicat că au fost ameninţări “inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”.

“Nu aș vrea să vă dau un exemplu, pentru că la un moment dat a afirmat el (Dragnea – n.red.) o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.

A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”, a declarat Irina Tănase, potrivit antena3.ro.

Poliţiştii nu ar fi făcut nimic să o ajute

Mai grav este că Poliţia nu au luat nicio măsură, având în vedere că toate ameninţările ar fi început după ce un jurnalist a făcut publică adresa la care Irina Tănase locuia în acel moment.

“A existat un domn jurnalist care a făcut publică adresa la care locuiam la acel moment, instigând oamenii să intre peste noi în casă și nu s-a întâmplat nimic.

Așa că în momentul în care vezi că nu se întâmplă nimic, renunți. Încercam să ne protejăm cât puteam”, a spus Irina Tănase, întrebată dacă nu a sesizat Poliţia cu privire la situaţia prin care trecea.

În ce stare este acum Liviu Dragnea la Rahova?

În aceeasi emisiune, logodnica lui Liviu Dragnea a povestit şi care este situaţia fostului preşedinte PSD în închisoare, în condiţiile în care cererea sa de eliberare condiţionată a fost respinsă de judecători.

“N-aș putea să spun că face bine. Nu, nu este bine, este în continuare în închisoare, cu probleme de sănătate netratate. Stă în celulă cu trei domni. Nu au lumină și sunt înconjurați de betoane. Iarna este foarte frig. Condițiile sunt rele și mai rele sunt abuzurile.

A vrut să facă un RMN din banii lui. A durat șase luni până să ajungă acolo, deși avea dureri. A fost interesul să se întindă treaba cât mai mult. 23 de ore pe zi a stat în cameră, cu dureri din cauza herniei de disc. Nu a fost vina personalului din penitenciar. A fost o decizie luată de mai sus.

Și eu mă întreb cine ce mai are cu Liviu Dragnea. Nu înțeleg nevoia de răzbunare. A fost condamnat, și-a văzut de viața lui, am crezut că se vor închide momentele astea”, a mărturisit Irina Tănase.

Sursa foto: captura video Antena 3