Fanii “Survivor România” ar putea avea parte de surprize majore în sezonul cu numărul 3. Mai multe vedete cunoscute, dar şi fotbalişti din România negociază participarea la reality show-ul Kanal D, filmat în Republica Dominicană.

Sezonul trei al “Survivor România” va fi unul plin de celebrităţi!

Două dintre vedetele “Survivor România” ar putea fi doi fotbalişti: Silviu Izvoranu şi Gabi Enache, care încă nu şi-a încheiat cariera în lumea fotbalului. Izvoranu şi-ar fi dorit să participe şi în sezonul cu numărul 2 al show-ului Kanal D.

Un alt nume celebru care se află în negocieri pentru participarea la Survivor este Dorian Popa. Vedeta ar fi gata să renunţe la trustul cu care colaborează în acest moment, în cazul în care pretenţiile sale financiare ar fi onorate, în ciuda faptului că a cerut mai mulți bani chiar și decât Jador.

Sezonul trei al “Survivor România” ar putea conţine şi un nou membru al familiei Sterp. Mama Geta a spus clar că îşi doreşte să aibă trofeul Survivor în casă. Iancu a fost eliminat înainte de marea finală, iar Culiță s-a descalificat pentru a merge să fie prezent nașterea fiului său. Visul mamei Geta ar putea fi împlinit anul acesta de fiica sa, Geta Sterp, scrie Fanatik.

Lista artiştilor care ar putea participa la “Survivor România” îi mai conţine şi pe Nadir, Otilia Bilionera sau Xonia. Producătorii mai trebuie să ia o decizie şi cu privire la Florin Pastramă sau Roxana Buzoiu, devenită celebră după emisiunea “Puterea Dragostei”.

Albert Oprea se întoarce într-o nouă emisiune TV?

În tot acest timp, un alt concurent devenit celebru la Survivor ar putea reveni pe micile ecrane într-o nouă emisiune.

În cursul acestei săptămâni, vă relatam că unul dintre cei mai iubiţi concurenţi de la ultima ediţie a reality show-ului, Albert Oprea, a primit o ofertă pentru a participa la o nouă emisiune de televiziune.

“Dacă nu oferi content de calitate, oamenii de acasă și televiziunile încep să te uite. Ei încearcă să ofere content pe Instagram, dar trebuie să știi puțin și despre ce este vorba.

Mai ieri îi spuneam lui Albert că o să vină oferta și i-am spus și emisiunea. El nu a vorbit cu nimeni, poate să confirme acest lucru și acum are oferta pe WhatsApp. I-am zis să se gândească bine și să îi dea bătaie”, a declarat “Războinicul” Alin Sălăjean, unul dintre colegii lui Albert, în cadrul unui interviu.

Albert Oprea a confirmat că există o ofertă, dar spune că deocamdată nu s-a decis în privinţa ei.

“Nu am luat o hotărâre, dar oferta există. Alin are dreptate în tot ce spune. Astăzi chiar m-a lăsat mască. Mi-a spus că m-a contactat emisiunea asta.

I-am zis că nu mă văd acolo și dacă era vorba, eram contactat până acum. El nu știa nimic și astăzi am primit oferta”, a spus tânărul.