Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie, la Pro TV, iar prezentatorul Daniel Pavel anunță că „Nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma”.

SURVIVOR România revine pe micile ecrane din 16 ianuarie

Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România!

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a anunțat înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Cine sunt concurenții

După ce emisiunea s-a mutat la Pro TV, au fost anunțați și concurenții din viitorul sezon, ce se va difuza în 2022. Vedetele s-au înscris în cursa pentru marele premiu și sunt gata să dea tot ce au ele mai bun. Show-ul vine cu numeroase schimbări, dar numele echipelor va rămâne neschimbat, se vor duela Faimoșii și Războinicii. Pentru moment, sunt cunoscuți concurenții din echipa vedetelor, numele fiind unele dintre cele mai neașteptate.

Din echipa faimoșilor, în sezonul din 2022 vor face parte nume importante din showbiz-ul românesc. Actorul Adrian Nartea, din serialul Vlad se va alături echipei, Cătălin Zmărăndescu, pugilist și fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Gimnastul Marian Drăgulescu; cântăreața Otilia Bilionera, dar și Geta, sora lui Culiță Sterp.

Prezentatorul Cătălin Bordea vine și el la Survivor România, iar lista este completată, cel puțin pentru moment, de Roxana Ciuhulescu, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciculescu.