Bomba anului în televiziune! O vedetă Antena 1 se întoarce la Pro TV: Va fi o revenire fantastică

Cosmin Seleși, căci despre el este vorba a decis să plece de la Antena 1, acolo unde prezenta emisiunea ”Te cunosc de undeva” împreună cu Alina Pușcaș. Cunoscutul actor va apărea de acum înainte la Pro TV, televiziune unde se întoarce după aproape 10 ani de absență.

În timpul filmărilor pentru programul de Revelion, numit Protelevelion, Cosmin Seleși a declarat că showul de la finalul anului va fi unul fantastic.

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a declarat acesta.

Cosmin Seleși nu a mai avut contract cu trustul Intact

La mijlocul lunii noiembrie, surse au declarat pentru fanatik.ro că actorului i-a expirat contractul cu Antena 1 și că acesta nu va mai prezenta emisiunea ”Te cunosc de undeva” după 16 sezoane uimitoare.

La acel moment, Alina Pușcaș, colega sa de platou, a declarat pentru sursa anterior citată că nu se știe nimic de contracte sau de producători, subliniind că singurul lucru cunoscut este faptul că filmările pentru emisiune vor începe în luna ianuarie 2022.

“Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic”, a declarat Alina Pușcaș.

De asemenea, la momentul apariției acestui zvon, actorul Cosmin Seleși a fost și el contactat pentru a preciza dacă este sau nu adevărat faptul că nu va mai avea contractul prelungit la Antena 1, însă acesta nici nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, acesta alegând să meargă pe urmele tatălui său, Ioan Seleși. Actorul a povestit, într-o emisiune televizată difuzată acum un an, că tatăl este cel care îi dă sfaturi de teatru.

“Și acum îmi dă sfaturi legate de teatru: nu e bine barba, nu e bine aia, vezi că acolo nu ai spus cum trebuie”, spunea Cosmin Seleși.