Cosmin Sereși fusese anunţat ca fiind pozitiv cu infamul coronavirus, alături de Ozana Barabancea, Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu şi alţi membri din personalul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Antena 1 a anunțat în cursul zilei că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate după o anchetă epidemiologică extinsă.

După o anchetă epidemiologică extinsă, Antena 1 a anunțat că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” au fost suspendate.

Anunțul făcut de Cosmin Seleși

„Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine. Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, a scris Cosmin Seleși pe pagina sa de Facebook.

Dezvăluiri făcute de jurnalistul Mihai Gâdea

În cadrul emisiunii ”Sinteza zilei”, jurnalistul Mihai Gâdea a oferit informații de ultimă oră despre cazurile de coronavirus descoperite în echipa emisiunii ”Te cunosc de undeva”.Potrivit spuselor lui Mihai Gâdea, în cadrul echipei emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-au înregistrat 9 cazuri cu coronavirus.

„Știrea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie și nu s-a înțeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să știe despre ce e vorba. A fost la medic și nu și-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecția în ceea ce-l privește – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus, probabil temperatură foarte mare.

Cert este că a fost testat și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacții sunt testate și alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins că-l iubiți. (…) Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toți cei din echipă. Cu toate astea, infecția s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a spus Mihai Gâdea, la emisiunea Sinteza Zilei.