Potrivit spuselor lui Mihai Gâdea, în cadrul echipei emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-au înregistrat 9 cazuri cu coronavirus.

„Știrea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie și nu s-a înțeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să știe despre ce e vorba. A fost la medic și nu și-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecția în ceea ce-l privește – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus, probabil temperatură foarte mare.

Cert este că a fost testat și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, se dau contacții sunt testate și alte persoane. Marcel a filmat pentru Te cunosc de undeva, un show pe care sunt convins că-l iubiți. (…) Antena 1 a luat măsuri foarte-foarte stricte pe perioada aceasta a pandemiei, toate măsurile pentru a-i proteja pe toți cei din echipă. Cu toate astea, infecția s-a produs, sunt mai multe persoane care s-au infectat. Dintre toate cele care au fost testate, 9 sunt pozitive”, a spus Mihai Gâdea, la emisiunea Sinteza Zilei.

De la ce a pornit totul

Ieri seara, artistul Marcel Pavel a fost transportat la spital cu izoleta după ce testul acestuia a ieșit pozitiv pentru coronavirus. Acesta a declarat, înainte de testare, că a luat o răceală în timpul filmărilor pentru emisiune.

În urma acestui eveniment, colegii săi de platou au fost și ei testați pentru coronavirus. Ozana Barabancea, unul dintre jurații emisiunii a fost și ea testată pozitiv însă aceasta a spus că nu vrea să dea nicio declarație și să nu se insiste pe acest subiect.

Și Andreea Bălan ar fi fost fost testată pentru coronavirus iar testul a ieșit negativ.